fixcel

ÎNLOCUIRE ECRAN ÎN 60 DE MINUTE

DIAGNOSTICARE RAPIDĂ

GARANTIE LA REPARAȚIE

ÎNLOCUIRE DISPLAY

Display-ul telefonului sau al tabletei este foarte sensibil și reprezintă una dintre componentele esențiale ale device-ului tău. Înlocuirea acestuia se face cu multă grijă, de către tehnicieni specializați, într-un laborator specializat, în mediu antistatic. Putem înlocui ecrane pentru o varietate de mărci de telefoane între care iPhone, Samsung, Huawei, Lenovo, Allview, precum și multe altele.

BACKUP DATE

Tehnicienii noștri sunt pregătiți să îți salveze datele de pe orice tip de telefon, cu orice tip de sistem de operare, pentru a nu pierde informațiie importante sau amintirile dintr-un telefon, ori de pe o tabletă. Dacă ai uitat parola device-ului tău sau ai nevoie de un backup de date pentru a-l transfera pe un alt device, te putem ajuta.

REPARAȚII TELEFOANE

Telefoanele au o mulțime de componente care se pot deteriora de la lovituri sau umiditate și care îl pot face să nu mai funcționeze în parametrii normali sau chiar deloc. Indiferent dacă ai identificat problema device-ului tău sau nu, poți veni cu el la Fixcell pentru reparații.

REPARAȚII LAPTOPURI/DESKTOPURI

Era modernă înseamnă că petrecem din ce în ce mai mult timp în fața calculatorului și că acesta este, de cele mai multe ori, sursă de venit, de entertainment și relaxare, dar și un mijloc prin care putem comunica cu cei aflați departe. De aceea, micile (sau marile) accidente se pot întâmpla cu ușurință. Fie că discutăm de o uzură normală a unui laptop sau un desktop care se petrece în timp sau despre accidente care se pot întâmpla în timp ce savurăm cafeaua mult prea aproape de tastatură ori alte acidente comune precum loviri, toate pot afecta mai mult sau mai puțin funcționarea optimă a acestuia.

În laboratoarele Fixcell din Timișoara putem diagnostica și repara orice tip de laptop sau calculator, indiferent e sistemul de operare. Ne putem ocupa atât de partea de software și eventualele probleme care ar putea să apară aici, cât și de partea de hardware prin schimbarea componentelor esențiale, inclusiv surse de alimentare, baterii de laptop-uri sau componete interne pentru brand-uri precum Lenovo, Acer, HP, Apple și multe altele.

REPARAȚII AUDIO/FOTO/VIDEO

Muzica, imaginile statice sau video-urile sunt parte integrată a vieților noastre și sursa amintirilor plăcute pe care le prețium. Fie că ești profesionist sau artist și lucrezi cu aparate foto sau video, ori amator și îți documentezi concediul, ai nevoie să te bucuri de lucrurile în care ai investit.

Un aparat foto sau o cameră video, profesionale sau nu, au nevoie de întreținere și curățare pentru a scoate ceel mai bune imagini. La fel, un sistem audio se poate defecta în timp și e posibil să nu mai redea calitatea sunetului așa cum ar trebui.

Tehnicienii noștri sunt pregătiți să redea o nouă viață device-urilor tale care nu mai funcționează la nivel optim sau chiar deloc. Fie că este vorba despre sisteme audio, aparate foto sau video, specialiștii Fixcell pot diagnostica rapid problema și pot găsi o rezolvare, precum și componentele pentru aparatura ta electronică.